Duurzaamheidsfestival 2018

Inleiding

DUURZAAMHEIDSFESTIVAL - 10 oktober 2018
Op 10 oktober is de dag van de duurzaamheid. Op deze dag organiseren we regio breed het duurzaamheidsfestival in Rabobank Het Haringvliet (Heinenoord). Tijdens dit festival doen we mee aan een recordpoging op een energieopwekkende dansvloer. Alle verenigingen worden uitgedaagd een record neer te zetten. Rondom de dansvloer zijn er allerlei activiteiten en informatiestandjes over duurzaamheid. Buiten staan er foodtrucks, de SRV wagen van de omgevingsvisie en duurzaam ... vervoer.

Om dit festival tot een succes te maken en de Hoeksche waard op de kaart te zetten met een ‘energierecord’, hebben we jullie hulp nodig. De energieopwekkende dansvloer moet namelijk gevuld worden met zoveel mogelijk mensen. Ken je mensen bij verveningen in de Hoeksche waard, vertel hen dan dat ze mee kunnen doen met onze recordpoging en daarmee niet alleen HW maar ook hun vereniging kunnen promoten. Meer informatie voor de verenigingen staat in de bijlage.

Aanbod

Wat: Duurzaamheidsfestival
Wanneer: 10 oktober 2018, tussen 16.00 en 20.00 (inloop vanaf 15.30 uur)
Waar: Rabobank Het Haringvliet (Heinenoord)

Voor vragen, ideeën of zelf meedoen kunnen jullie contact opnemen met Rieneke van der Waal r.vanderwaal@oud-beijerland.nl, (088 – 647) 16 62

NB: de SRV-wagen Omgevingsvisie HW staat ook op het Duurzaamheidsfestival!!

Downloads